Jotkut vihaavat giganttia, koska gigantin toimitus on hidas

http://www.puskaradio.net/index2.php?item_id=1433
3.7.2012
Toimitusketju takkuaa
Arvostelija: Entinen maksava-asiakas,

Odottavan aika on pitkä – ainakin jos odottaa tilauksen toimittamista Gigantin verkkokaupasta.

Tilasin tuotteen tuolta torstaina kotiinkuljetuksella. Tilausvahvistus, missä myös toimitustapa oli kotiinkuljetus, tuli saman tien.

Maanantai-iltana jakelijalta Matkahuollosta tuli seurantatunnus, joten oletin tilauksen tulevan kotiin tiistaina tai viimeistään keskiviikkona – ihan ok toimitusaika. Toisin kävi.
Tiistaina sain Matkahuollosta tekstiviesti-ilmoituksen, että kotiin kuljetettavana tilattu paketti olisi noudettavissa erään toisen kaupungin Siwasta!!!

Välittömästi otin yhteyttä Gigantin asiakaspalveluun, että mitä h…..iä, ostos oli tilattu ja sovittu toimitettavaksi kotiin. Ystävällinen tyttönen pahoitteli ja kertoi, että pyytävät Matkahuoltoa muuttamaan toimitustavan vastaamaan sopimusta. Tämä siis tiistaina.

Seuraavan viikon tiistaina soitettuani Matkahuollon asiakaspalveluun kysyäkseni, missä paketti luuraa, kerrottiin sieltä, että jakelu tapahtuu aikaisintaan keskiviikkona. Eli tilauksen toimittaminen Gigantin verkkokaupasta on kestänyt nyt vähintään 13 päivää (8 arkipäivää luvatun 2-5 sijaan). Eikä minkäänlaista status-tietoa ole ollut saatavissa jos ei itse ole sitä kysynyt joko Gigantista tai Matkahuollosta.

En tiedä oliko virhe tapahtunut alun perin Gigantissa vai Matkahuollossa, mutta se ei minua juuri kiinnostakaan, minulla on sopimus Gigantin kanssa ja se miten se alihankkijoidensa tai kolmansien osapuoltensa kanssa toimintansa järjestää ei kuulu asiakkaalle. Gigantti vastaa palveluketjusta e-2-e. Piste.

Jälleen vahvistui se näkemys, että Gigantista ei kannata mitään ostaa – ei myymälästä (aikaisempia huonoja kokemuksia) eikä verkkokaupasta.

ps. rahat oli kyllä veloitettu heti tilausvahvistuksen lähettämisen jälkeen.

Tietoja wordpress

Gigantti Paska Huono Kokemus Laatu Mielipide Hyvä Arvostelu Kommenti Tuote Vittu Paska
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.