Jotkut vihaavat giganttia, koska gigantista saa Huonoa asiakaspalvelua

http://www.puskaradio.net/index2.php?item_id=1433
31.5.2011
Huonoa asiakaspalvelua
Arvostelija: JP, Lappeenranta

Kysyin puhelimitse tuotteesta, jota ei vielä ollut myymälässä. Minulle kerrottiin toimituspäivä ja että voin tehdä varauksen joko puhelimessa tai liikkeessä. Kerroin meneväni muutenkin käymään liikkeessä ja että hoidan tilauksen samalla.

Liikkeessä luvattu toimituspäivä vaihtuikin päivään, jolloin tavara saapuu keskusvarastolle ja että siitä menenee 2-3 arvipäivää toimitukseen. Varasin tuotteen ja maksoin sen samalla. Luvattua toimituspäivää seuraavana päivänä kysyin että missä tilanteessa toimitus on, kuulemma oli myöhästynyt kaksi päivää keskusvarastolta lähtö ja että on nyt lähtenyt varastolta myymälään päin (paino sanoilla “on lähtenyt” !).

Ei kuulu vieläkään luvattuna päivänä ja taas kyselemään toimituksen perään. Toimitus ei vieläkään ole kuulemma lähtenyt keskusvarastolta, vaikka edellisen asiakaspalvelijan mukaan näin oli tapahtunut jo useampi päivä sitten. En saanut enää ollenkaan tarkkaa päivää, vaan jotain tyyliin “ehkä tänään”. Muutenkin tässä vaiheessa keskustelun sävy alkoi olla jo vähän kitkerä, kun yritin kysyä että tiedättekö päivää milloin sen tuotteen saa.

Muutaman päivän päästä kyselemään taas ja aloin ehdottelemaan kaupan purkua jos vielä menee pitkään. Nyt tuotetta olikin kaksi kappaletta myymälässä, joista toinen on menossa hyllyyn näytille ja toinen minulle. Kävin noutamassa tuotteen ja hommat myymälässä toimi ihan hienosti. Kassalla keskusteltiin ihan asiallisesti toimituksen hankaluuksista. Muistan vain, että varaushetkellä yksi oli jonossa ennen minua ja ilmeisesti hänelle tuotetta ei oltu vielä toimitettu…

Ei kai nykypäivänä toimitusaikataulun selvittäminen voi olla näin vaikeaa, jos tiedetään missä tuote on ja mihin suuntaan se liikkuu. Tai pitäisi ainakin olla selvillä, että onko joku toimitus lähtenyt vai ei.

Arvostelun kaksi tähteä myymälässä palvelleelle henkilölle, ilman sitä olisi saanut vain tuo puolikkaan.

Tietoja wordpress

Gigantti Paska Huono Kokemus Laatu Mielipide Hyvä Arvostelu Kommenti Tuote Vittu Paska
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.