Jotkut ihmiset vihaavat giganttia koska Gigantti on vittumaisuus

http://keskustelu.suomi24.fi/node/4357114

43242342564654636
28.3.2011 23:35
0
Paikka kunta kohtaista näyttää olevan Gigantin vittumaisuus. Täällä Kotkan Gigantissa ainakin myyjien tieto taso myynnissä olevissa tuotteista on ala arvoista. Myyjät menee lukkoon jos kysyt vaikka tv:n vaste ajasta tai resoluutiosta. Meinasin ostaa kuulokkeet joissa paketin kannessa luki 3Metriä ja takana kannessa luki 1,5 metriä joten kysyin myyjältä kumpi toi pituus on. Sanoi että 3metriä. Onneksi avasin sen paketin siellä liikkeessä ja huomasin että se oli saatana sen 1,5metriä! samantien rahat takas ja kysyin miksi väittivät sen olevan 3 metriä? ¨emme vastaa! maahantuojan vika!¨

Muutenkin myyjät palloilevat kädet taskussa ja pakoilevat asiakkaita ja ihan syystäkin kun myyjät ei tiedä mitään. Olen huomannut että palautus/korjaus jono on aina pitkä mutta itse kaupassa ei ketään…mistäköhän johtuu? Painotan nyt että Kotkan omassa on meno tälläistä.

Musta pörssi rulettaa ainakin täällä päin! Myyjät erittäin ammatti taitoisia, ystävällisiä ja tulevat heti auttamaan jos näytät vähänki empivältä. Eivätkä yritä myydä mitä vain vaan ovat minullekin sanoneet suoraan jos joku tuote on ylihinnoiteltu tai vaan ihan paskaa laatua. Yrittävät oikeasti myydä asiakkaan tarpeita vastaavia tuotteita eivätkä niitä kaupan kalleimpia härveleitä.

Uskon että muualla suomessa on varmasti ihan tasokkaita Gigantti liikkeitäkin mutta Kotkan omaan ei kannata tulla.

Tietoja wordpress

Gigantti Paska Huono Kokemus Laatu Mielipide Hyvä Arvostelu Kommenti Tuote Vittu Paska
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.